FRITUUR 'T VIADUCTJE

FRITUUR 'T VIADUCTJE Frituur 't Viaductje

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij frituur 't viaductje. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 4:58 Zèèr snel geleverd en lekker!
19 jun 2022 om 0:00 Ik moet zeggen normaal is het frituur het beste van Antwerpen, deze keer was ik echt teleurgesteld, de frietjes waren precies van de dag ervoor en terug opgebakken, stoofvlees saus zat een smaakje aan, de curryworst was niet goed gebakken !!!!
18 apr 2022 om 17:25 goed eten, snelle en vriendelijke service als ik dan dag een puntje van opbouwende kritiek mag geven... ontbrak er een beetje smaak aan de stoofvleessaus. maar voor de rest GOED bezig!
16 apr 2022 om 22:43 Heb geen bestelling gekregen en nemen de telefoon ook niet op !!!
5 apr 2022 om 23:18 Alles tip top! Bezorger zeer vriendelijk. Dank u.
16 mrt 2022 om 17:33 Snelle en vriendelijke bezorging zelfs op zondag. Zal zeker nog eens bestellen.
20 feb 2022 om 20:00 Wij hebben nog nooit zo’n slechte frieten en vlees gegeten. Nog nooit meegemaakt dat een bickyburger géén saus ertussen had. En de augurk en uitjes was ook triestig. De frieten waren droog, hard. Het is allemaal niet voor herhaling vatbaar.
3 jan 2022 om 20:16 Super goed
29 dec 2021 om 20:06 Buiten de stoofvleessaus was alles ijskoud, zelfs niet lauw meer. Verschrompeld. Koerier rijdt via een hele omweg, zodat de levering 20' duurt voor een korte afstand. Hopeloos.
18 dec 2021 om 21:39 Prima service van iedereen
21 nov 2021 om 19:09 Super goeie berepoot en huisgemaakte tartaar! Frieten mochten iets meer doorgebakken zijn.
2 okt 2021 om 16:32 Eten is prima, alleen vergeten het drinken bij de bestelling te voegen. Snackbar is niet te bereiken dus pas op met bestellen! Als je bestelling niet compleet is ben je je geld kwijt en kan je de snackbar niet bereiken..